Φροντίδα Κοσμημάτων

Know How

Συγχαρητήρια για την αγορά εξαιρετικών ασημένιων κοσμημάτων από τη Voila! Για να διασφαλίσουμε ότι οι θησαυροί σας θα διατηρήσουν την ομορφιά και τη λάμψη τους για τα επόμενα χρόνια, συγκεντρώσαμε μερικές βασικές συμβουλές για τη φροντίδα των ασημένιων κομματιών σας.

  1. Αποθηκεύστε σωστά:

Όταν δεν τα φοράτε, αποθηκεύστε τα ασημένια κοσμήματα σας σε δροσερό, ξηρό μέρος μακριά από το άμεσο ηλιακό φως. Προσπαθήστε να αποθηκεύσετε κάθε κομμάτι ξεχωριστά σε μια μαλακή θήκη ή σε ένα κουτί κοσμημάτων με θήκες για να αποφύγετε το ξύσιμο και το μπέρδεμα.

2. Μακριά από χημικά:

Αποφύγετε την έκθεση των ασημένιων κοσμημάτων σας σε σκληρές χημικές ουσίες, όπως χλώριο, χλωρίνη και οικιακά καθαριστικά, καθώς μπορεί να προκαλέσουν αμαύρωση και ζημιά. Αφαιρέστε τα κοσμήματα σας πριν κολυμπήσετε, κάνετε μπάνιο ή ασχοληθείτε με τις δουλειές του σπιτιού για να προστατεύσετε τη λάμψη τους.

3. Καθαρίστε τακτικά:

Για να διατηρήσετε τη λάμψη των ασημένιων κοσμημάτων σας, καθαρίστε τα απαλά με ένα μαλακό πανί γυαλίσματος τακτικά. Για επίμονη συσσώρευση αμαύρωσης ή βρωμιάς, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα ήπιο καθαριστικό κοσμημάτων ειδικά σχεδιασμένο για ασήμι. Βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε τις οδηγίες του κατασκευαστή και αποφύγετε τη χρήση λειαντικών υλικών που θα μπορούσαν να χαράξουν την επιφάνεια.

4. Φορέστε με προσοχή:

Ενώ το ασήμι είναι ανθεκτικό, μπορεί να γρατσουνιστεί ή να καταστραφεί με έντονο χειρισμό. Αποφύγετε να φοράτε τα κοσμήματα σας ενώ ασχολείστε με έντονες δραστηριότητες ή αθλήματα και φροντίστε να τα αφαιρέσετε πριν τον ύπνο για να αποφύγετε το τσάκισμα ή το σκύσιμο.

5. Αποτρέψτε την οξείδωση:

Το ασήμι οξειδώνεται φυσικά με την πάροδο του χρόνου, με αποτέλεσμα μια πιο σκούρα όψη. Για να επιβραδύνετε αυτή τη διαδικασία, φοράτε συχνά τα κοσμήματα σας, καθώς τα φυσικά έλαια από το δέρμα σας μπορούν να βοηθήσουν στην αποφυγή αμαύρωσης. Επιπλέον, εξετάστε το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσετε anti-tarnish πανάκια ή να αποθηκεύσετε τα κοσμήματά σας σε φακελάκια σιλικόνης για να απορροφήσετε την υπερβολική υγρασία.

Ακολουθώντας αυτές τις απλές συμβουλές φροντίδας, μπορείτε να απολαμβάνετε τα ασημένια κοσμήματά σας από τη Voila για τα επόμενα χρόνια, λατρεύοντας τη διαχρονική ομορφιά και κομψότητα τους. Εάν έχετε περαιτέρω ερωτήσεις ή ανησυχίες σχετικά με τη φροντίδα των κοσμημάτων σας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας για βοήθεια. Ευχαριστούμε που επιλέξατε το Voila για τις ανάγκες σας στα κοσμήματα!

Αγαπούμε ιδιαίτερα τα μοναδικά χειροποίητα και διαχρονικά κοσμήματα που μένουν για μια ζωή. Για τον λόγο αυτό όλα τα κοσμήματα μας είναι κατασκευασμένα από πολύτιμα μέταλλα (ασήμι 925, χρυσό 9Κ και χρυσό 14Κ) και ημιπολύτιμους λίθους.

Δίνουμε εγγύηση Guarantee για όλα μας τα κοσμήματα ανεξαιρέτως ποσού.

Είμαστε λάτρεις της καλής εξυπηρέτησης και πάντα προσπαθούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία αγοράς. Προσφέρουμε δωρεάν επισκευή των κοσμημάτων μας οποιαδήποτε στιγμή και είμαστε στην διάθεση σας για ότι μας χρειαστείτε.

Scroll To Top
  • Πλοήγηση
  • Shop by Style
Κλείσιμο
Home
0 Wishlist

Το καλάθι σας 0

Κλείσιμο

Το καλάθι σας είναι άδειο

Κατάστημα

Τι λένε οι πελάτες μας
49 κριτικές