Τρόποι Αποστολής

Στo Voila, είμαστε αφοσιωμένοι στην παράδοση της παραγγελίας σας γρήγορα, με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα. Προσφέρουμε μια ποικιλία μεθόδων αποστολής για να καλύψουμε τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας. Παρακάτω είναι οι διαθέσιμες επιλογές αποστολής για την εξυπηρέτησή σας:

1. Τυπική αποστολή:

Η τυπική επιλογή αποστολής μας είναι μια αξιόπιστη και οικονομική επιλογή για τις περισσότερες παραγγελίες. Οι παραγγελίες που αποστέλλονται μέσω τυπικής αποστολής συνήθως φτάνουν εντός 3-10 εργάσιμων ημερών μετά την επεξεργασία, ανάλογα με την τοποθεσία σας. Τα τυπικά έξοδα αποστολής υπολογίζονται με βάση το βάρος και τον προορισμό της παραγγελίας σας.

2. Γρήγορη αποστολή:

Η επιλογή ταχείας αποστολής μας είναι ιδανική για επείγουσες παραγγελίες που απαιτούν έγκαιρη παράδοση. Οι παραγγελίες που αποστέλλονται μέσω ταχείας αποστολής έχουν την υψηλότερη προτεραιότητα επεξεργασίας και παραδίδονται εντός 1-4 εργάσιμων ημερών μετά την επεξεργασία. Τα έξοδα αποστολής Express υπολογίζονται με βάση το βάρος και τον προορισμό της παραγγελίας σας.

4. Διεθνής αποστολή:

Στέλνουμε με υπερηφάνεια τα προϊόντα μας σε όλο τον κόσμο για να προσεγγίσουμε πελάτες σε όλο τον κόσμο. Τα τέλη διεθνούς αποστολής και οι χρόνοι παράδοσης ποικίλλουν ανάλογα με τη χώρα προορισμού και την επιλεγμένη μέθοδο αποστολής. Λάβετε υπόψη ότι οι διεθνείς παραγγελίες ενδέχεται να υπόκεινται σε τελωνειακούς δασμούς, φόρους και τέλη που επιβάλλονται από τη χώρα προορισμού, τα οποία είναι ευθύνη του παραλήπτη.

5. Παραλαβή από το κατάστημα:

Για ντόπιους πελάτες που προτιμούν να παραλάβουν τις παραγγελίες τους αυτοπροσώπως, προσφέρουμε μια επιλογή παραλαβής από το κατάστημα. Απλώς επιλέξτε την επιλογή παραλαβής από το κατάστημα κατά το ταμείο και η παραγγελία σας θα προετοιμαστεί για παραλαβή από το κατάστημα μας κατά τις εργάσιμες ώρες μας. Η παραλαβή από το κατάστημα είναι ένας βολικός και χωρίς επαφή τρόπος για να λάβετε την παραγγελία σας όποτε σας βολεύει.

6. Περιορισμοί αποστολής:

Λάβετε υπόψη ότι ορισμένα είδη ενδέχεται να υπόκεινται σε περιορισμούς ή περιορισμούς αποστολής λόγω μεγέθους, βάρους ή προορισμού. Επιπλέον, ορισμένες χώρες ενδέχεται να έχουν περιορισμούς εισαγωγών σε ορισμένα προϊόντα, όπως πολύτιμα μέταλλα ή πολύτιμους λίθους. Σας ενθαρρύνουμε να αναθεωρήσετε την πολιτική αποστολής μας και να επικοινωνήσετε με την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες σχετικά με τους περιορισμούς αποστολής.

Στo Voila, δεσμευόμαστε να σας παρέχουμε μια απρόσκοπτη και αξιόπιστη εμπειρία αποστολής. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ειδικά αιτήματα σχετικά με τις μεθόδους αποστολής, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας για βοήθεια.

Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε το VOILAKOSMIMA.COM για τις ανάγκες σας στα κοσμήματα. Ανυπομονούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

Scroll To Top
  • Πλοήγηση
  • Shop by Style
Κλείσιμο
Home
0 Wishlist

Το καλάθι σας 0

Κλείσιμο

Το καλάθι σας είναι άδειο

Κατάστημα

Τι λένε οι πελάτες μας
49 κριτικές