Όροι & Προϋποθέσεις

Καλώς ήρθατε στο Voila! Αυτοί οι Όροι & Προϋποθέσεις διέπουν τη χρήση του ιστότοπού μας και τις αγορές προϊόντων από εμάς. Με την πρόσβαση ή τη χρήση του ιστότοπού μας, συμφωνείτε να συμμορφώνεστε με αυτούς τους Όρους & Προϋποθέσεις.

1. Γενικοί όροι

α. Καταλληλότητα: Πρέπει να είστε τουλάχιστον 18 ετών για να χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπό μας και να κάνετε αγορές. Με την πρόσβαση στον ιστότοπό μας, βεβαιώνετε ότι είστε σε νόμιμη ηλικία για να συνάψετε δεσμευτικές συμβάσεις.

β. Ακρίβεια πληροφοριών: Προσπαθούμε να παρέχουμε ακριβείς και ενημερωμένες πληροφορίες στον ιστότοπό μας, συμπεριλαμβανομένων των περιγραφών προϊόντων, των τιμών και της διαθεσιμότητας. Ωστόσο, δεν εγγυόμαστε ότι οι πληροφορίες είναι χωρίς σφάλματα, πλήρεις ή τρέχουσες.

γ. Τροποποίηση Όρων: Διατηρούμε το δικαίωμα να ενημερώσουμε, να τροποποιήσουμε ή να αλλάξουμε αυτούς τους Όρους & Προϋποθέσεις ανά πάσα στιγμή χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Η συνεχής χρήση του ιστότοπού μας μετά από οποιεσδήποτε αλλαγές συνιστά αποδοχή των αναθεωρημένων Όρων & Προϋποθέσεων.

2. Παραγγελία και πληρωμή

α. Διαθεσιμότητα προϊόντων: Όλα τα προϊόντα που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα μας υπόκεινται σε διαθεσιμότητα. Μπορούμε να περιορίσουμε την ποσότητα των προϊόντων που είναι διαθέσιμα για αγορά, να διακόψουμε τα προϊόντα ή να αλλάξουμε τις τιμές ανά πάσα στιγμή χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

β. Αποδοχή παραγγελίας: Η τοποθέτηση μιας παραγγελίας από εσάς δεν συνιστά αποδοχή αυτής της παραγγελίας. Διατηρούμε το δικαίωμα να αποδεχθούμε ή να απορρίψουμε την παραγγελία σας για οποιονδήποτε λόγο, συμπεριλαμβανομένης ενδεικτικά της διαθεσιμότητας του προϊόντος, των σφαλμάτων στην τιμολόγηση ή των πληροφοριών προϊόντος ή της υποψίας για δόλια δραστηριότητα.

γ. Πληρωμή: Η πληρωμή για αγορές που πραγματοποιούνται μέσω του ιστότοπού μας πρέπει να γίνει χρησιμοποιώντας έναν από τους αποδεκτούς τρόπους πληρωμής που αναφέρονται στο ταμείο. Παρέχοντας στοιχεία πληρωμής, μας εξουσιοδοτείτε να διεκπεραιώσουμε τη συναλλαγή και να χρεώσουμε τον λογαριασμό σας για το συνολικό οφειλόμενο ποσό.

3. Αποστολή και παράδοση

α. Τέλη αποστολής: Τα έξοδα αποστολής και οι χρόνοι παράδοσης ποικίλλουν ανάλογα με την επιλεγμένη μέθοδο αποστολής και την τοποθεσία σας. Τα έξοδα αποστολής θα υπολογιστούν και θα εμφανίζονται στο ταμείο.

β. Παράδοση: Θα κάνουμε κάθε προσπάθεια για να στείλουμε την παραγγελία σας αμέσως μετά την παραλαβή της πληρωμής. Ωστόσο, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε τους χρόνους παράδοσης και δεν φέρουμε ευθύνη για καθυστερήσεις που προκαλούνται από μεταφορείς ή παράγοντες που δεν ελέγχουμε.

γ. Διεθνείς παραγγελίες: Οι διεθνείς παραγγελίες ενδέχεται να υπόκεινται σε τελωνειακούς δασμούς, φόρους και τέλη που επιβάλλονται από τη χώρα προορισμού. Αυτές οι χρεώσεις είναι ευθύνη του παραλήπτη και δεν περιλαμβάνονται στην τιμή αγοράς ή στα έξοδα αποστολής.

4. Επιστροφές και ανταλλαγές

α. Πολιτική Επιστροφών: Θέλουμε να είστε απόλυτα ικανοποιημένοι με την αγορά σας. Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι για οποιονδήποτε λόγο, μπορείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα εντός 14 ημερών από την παραλαβή για επιστροφή χρημάτων ή ανταλλαγή, σύμφωνα με την πολιτική επιστροφών μας.

β. Εξουσιοδότηση επιστροφής: Πριν επιστρέψετε οποιοδήποτε αντικείμενο, πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας για να λάβετε έναν αριθμό εξουσιοδότησης επιστροφής. Τα προϊόντα που επιστρέφονται χωρίς εξουσιοδότηση ενδέχεται να μην γίνουν αποδεκτά ή να υποβληθούν σε επεξεργασία.

γ. Κατάσταση επιστρεφόμενων αντικειμένων: Τα επιστρεφόμενα αντικείμενα πρέπει να είναι στην αρχική τους κατάσταση, να μην έχουν φορεθεί και να έχουν άθικτες όλες τις αρχικές συσκευασίες και τις ετικέτες. Διατηρούμε το δικαίωμα να αρνηθούμε επιστροφές που δεν πληρούν αυτά τα κριτήρια.

5. Πνευματική Ιδιοκτησία

α. Ιδιοκτησία: Όλο το περιεχόμενο στον ιστότοπό μας, συμπεριλαμβανομένων κειμένων, εικόνων, λογότυπων και γραφικών, είναι ιδιοκτησία του Voila ή των δικαιοπαρόχων του και προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα και άλλους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας.

β. Χρήση Περιεχομένου: Δεν μπορείτε να αναπαράγετε, να διανείμετε, να τροποποιήσετε ή να δημιουργήσετε παράγωγα έργα οποιουδήποτε περιεχομένου από τον ιστότοπό μας χωρίς προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση από το Voila.

6. Περιορισμός Ευθύνης

α. Αποποίηση Εγγυήσεων: Δεν κάνουμε καμία δήλωση ή εγγύηση οποιουδήποτε είδους, ρητής ή σιωπηρής, σχετικά με τη χρήση ή την απόδοση του ιστότοπου μας ή των προϊόντων που αγοράζονται από εμάς.

β. Περιορισμός Ευθύνης: Σε καμία περίπτωση το Voila δεν φέρει ευθύνη για τυχόν έμμεσες, αποθετικές, τυχαίες, ειδικές ή ποινικές ζημίες που προκύπτουν από ή σχετίζονται με τη χρήση του ιστότοπού μας ή των προϊόντων που αγοράσατε από εμάς.

7. Ισχύον Δίκαιο και Δικαιοδοσία

Αυτοί οι Όροι & Προϋποθέσεις θα διέπονται και θα ερμηνεύονται σύμφωνα με τους νόμους του [Κράτους/Χώρας], χωρίς να λαμβάνονται υπόψη οι διατάξεις περί σύγκρουσης νόμων. Οποιαδήποτε διαφωνία προκύψει ή σχετίζεται με αυτούς τους Όρους & Προϋποθέσεις θα υπόκειται στην αποκλειστική δικαιοδοσία των δικαστηρίων που βρίσκονται στην Θεσσαλονίκη/Ελλάδα.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες σχετικά με αυτούς τους Όρους & Προϋποθέσεις, επικοινωνήστε μαζί μας στο eshop@voilakosmima.com.

Τελευταία ενημέρωση: 24/2/24

Σας ευχαριστούμε για τις αγορές σας στο VOILAKOSMIMA.COM.

Εκτιμούμε την επιχείρησή σας και προσπαθούμε να σας προσφέρουμε μια εξαιρετική εμπειρία αγορών.

Scroll To Top
  • Πλοήγηση
  • Shop by Style
Κλείσιμο
Home
0 Wishlist

Το καλάθι σας 0

Κλείσιμο

Το καλάθι σας είναι άδειο

Κατάστημα

Τι λένε οι πελάτες μας
49 κριτικές