Συχνές Ερωτήσεις

Αγορές

Ναι, στέλνουμε με υπερηφάνεια τα προϊόντα μας σε όλο τον κόσμο! Το κόστος διεθνούς αποστολής και οι χρόνοι παράδοσης ποικίλλουν ανάλογα με τη χώρα προορισμού και την επιλεγμένη μέθοδο αποστολής. Λάβετε υπόψη ότι οι διεθνείς παραγγελίες ενδέχεται να υπόκεινται σε δασμούς και φόρους.

Ναι, προσφέρουμε δωρεάν υπηρεσίες συσκευασίας δώρου για κάθε κόσμημα. Απλώς επιλέξτε την επιλογή συσκευασίας δώρου στο ταμείο και η παραγγελία σας θα είναι όμορφα συσκευασμένη και έτοιμη για δώρο κατά την άφιξη. Μπορείτε επίσης να συμπεριλάβετε ένα εξατομικευμένο μήνυμα για τον παραλήπτη.

Πληρωμές

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, ανησυχίες ή σχόλια, η ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας είναι εδώ για να σας βοηθήσει. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email στο eshop@voilakosmima.com, τηλεφωνικά στο +30 2310934142 ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας στον ιστότοπο. Προσπαθούμε να ανταποκρινόμαστε σε όλα τα ερωτήματα άμεσα.

Ναι, μόλις αποσταλεί η παραγγελία σας, θα λάβετε ένα email επιβεβαίωσης αποστολής με πληροφορίες παρακολούθησης. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις πληροφορίες παρακολούθησης για να παρακολουθείτε την κατάσταση και την παράδοση της παραγγελίας σας στο διαδίκτυο.

Παραγγελίες & Επιστροφές

Για να κάνετε μια παραγγελία, απλώς περιηγηθείτε στον ιστότοπό μας και προσθέστε τα προϊόντα που επιθυμείτε στο καλάθι αγορών σας. Μόλις είστε έτοιμοι για την ολοκλήρωση της αγοράς, ακολουθήστε τις οδηγίες για να εισαγάγετε τα στοιχεία αποστολής και πληρωμής σας. Αφού ολοκληρώσετε την αγορά σας, θα λάβετε ένα email επιβεβαίωσης παραγγελίας με τα στοιχεία της παραγγελίας σας.

Οι χρόνοι αποστολής ποικίλλουν ανάλογα με την τοποθεσία σας, την επιλεγμένη μέθοδο αποστολής και τη διαθεσιμότητα του προϊόντος. Η τυπική αποστολή διαρκεί συνήθως 1-5 εργάσιμες ημέρες, ενώ οι επιλογές ταχείας και ταχείας αποστολής προσφέρουν ταχύτερη παράδοση. Οι διεθνείς παραγγελίες ενδέχεται να διαρκέσουν περισσότερο λόγω της τελωνειακής επεξεργασίας.

Θέλουμε να μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι με την αγορά σας. Εάν έχετε λάβει ένα ελαττωματικό προϊόν(α) ή έχει καταστραφεί κατά τη διάρκεια της αποστολής, μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν(τα) εντός 14 ημερών από την παραλαβή για επιστροφή χρημάτων ή αλλαγή, σύμφωνα με την πολιτική επιστροφών μας. Ανατρέξτε στη σελίδα Επιστροφές & Ανταλλαγές για περισσότερες πληροφορίες.

Scroll To Top
  • Πλοήγηση
  • Shop by Style
Κλείσιμο
Home
0 Wishlist

Το καλάθι σας 0

Κλείσιμο

Το καλάθι σας είναι άδειο

Κατάστημα

Τι λένε οι πελάτες μας
49 κριτικές